Самые новые шаблоны Joomla на нашем сайте.
Красивые Шаблоны Joomla 2.5

Henk Sulkers - Tandarts-gnatholoog

Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Lidmaatschap: NVGPT, NVVRT, AES, COBIJT, ANT

Ik ben in december 1974 afgestudeerd aan de UvA. Van januari 1975 tot juni 1980 ben ik werkzaam geweest aan de Vrije Universiteit op de afdeling Gnathologie.

Na een intensieve begeleiding bestonden mijn werkzaamheden, naast preklinisch praktisch onderwijs, uit patiëntenbehandeling in de vorm van behandeling van (thans TMD genoemde) functieklachten en uitgebreid restauratief werk alsmede stageonderwijs aan vijfdejaarsstudenten.

Vanaf 1980 tot 1990 ben ik verbonden geweest aan de voormalige Stichting Bijzondere Tandheelkunde van het ATZ te Amsterdam. Mijn opdracht was de behandeling van tmd-klachten en uitgebreid restauratief werk.

Na de fusie van diverse instelling voor bijzondere tandheelkunde tot de nieuwe Stichting Bijzondere Tandheelkunde heb ik op de nieuwe locatie aan de Louwesweg met een aanstelling van 0,8 fte bovengenoemde werkzaamheden voortgezet, vanaf 1992 als coördinerend tandarts van de afdeling CMD.

Het gnathologiespeekuur aan de Vrije Universiteit heeft zich inmiddels vrijwel geheel kunnen specialiseren tot die patiëntengroep die serieus voor gewrichtschirurgie in aanmerking komt. Ik heb daartoe sinds enige jaren een 0-aanstelling om mijn positie te formaliseren. 

Sinds juni 2003 ben ik full-time werkzaam bij het Hagaziekenhuis locatie Sportlaan voor tmd-klachten, restauratief werk en "trouble shooting". In dit verband werk ik nauw samen met Meindert van Rumpt die mij im contact bracht met dry-needling. Na aanvullende cursussen in Domburg zijn dry- en “wet”needling (triggerpointverdoving niet meer weg te denken in met name de diagnostische fase van de behandeling

Dry needling links

Bekijk hier handige links met betrekking tot Dry Needling en onze cursussen op het gebied van:

Afgestudeerden

Dry Needling wordt steeds meer toegepast in Nederland: reeds 1000 cursisten gingen u voor! Bekijk hier welke fysio- sport- en manueel therapeuten gespecialiseerd zijn in Dry Needling en die gecertificeerd zijn door de Opleiding Dry Needling Systems. Erkend door het KNGF. Registers: Algemeen Practicus en Sportfysiotherapie en of Keurmerk Fysiotherapie

Bekijk afgestudeerden

Dry needling cursus

Sept- nov 2022 Amsterdam

  • Deel I:    8/ 9/ 10 sept
  • Deel II:      23/24 sept
  • Deel II:         7/8 okt
  • Examen:         11 nov

Schrijf je nu in!

 

Contact

Dry Needling Centre Amsterdam 
Opleiding en Praktijk

Keienbergweg 93

1101GE Amsterdam

Tradepark Zuidoost

Tel.: 06 - 18885321
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.myopain.nl

Meer contactinfo